Munter Mandag

munterMunter Mandag er programmet for dig som har lyst til en blanding af god musik, hygge og snak om livet som kristen.

Vi har et ønske om at sætte Gud i rampelyset, men vi ved også, at det nogle gange kan blive en smule langhåret eller svært at forstå, så i Munter Mandag har vi besluttet at se kristenlivet fra et positivt perspektiv, og vi vil på den måde forsøge at gøre nogle af de nogengange lidt tunge emner spiselige:)

Programmet bliver ikke mindre muntert af at være spækket med konkurrencer, funny facts og en masse lækkert kristen musik.

 

vaerterne

Hvorfor?

"Jeg synes MM er fedt fordi det er en anerledes måde at komme ud med det kristne budskab på. Det er også fedt, fordi vi bare hygger og har det super sjovt, når vi laver det." - Steffen Iversen, vært på Munter Mandag.

"Jeg kan godt lide at lytte til MM, fordi de tager relevante emner op og giver dem en munter vinkel. MM henvender sig til lytterne, og man føler sig mere end velkommen til at komme med input til udsendelsen. Værterne har ofte en sjov kommentar til, hvad der er sket i ugens løb, og det hænder, at en joke finder vej ud i højtalerne. Alle udsendelserne indeholder en konkurrence, hvor man kan vinde gode og aktuelle CD'er, og vinderen udtrækkes af den vidunderlige tilfældighedsgenerator. Programmet er en skøn blanding af sjov og ballade og det mere alvorlige, som en andagt. Alt i alt nyder jeg at lytte med, når der sendes MM, og der er altid en fantastisk måde at starte ugen på." - Annika Franks, Lytter.

 

Tak Til

Forlagsgruppen Lohse (www.lohse.dk)

Naxosdirect (www.naxosdirect.dk)

Krifa (www.Krifa.dk)

For at udruste os med gode og lækre præmier til vores lyttere.

Back to top
Back to top