Dryp

Kristen Netradio er stolte af at kunne præsentere vores nyeste program, Dryp. Det lyder enkelt og simpelt, men tag ikke fejl det er et program med guf i.

Dryp er programmet for dig som synes, at det der med at være kristen i hverdagen kan være lidt svært. Dryp er programmet for dig som godt kan lide at fordybe dig i emner, bibelvers, kristne bands mm.

Programmet kører fra 16-17 hver onsdag, og vil være en time fyldt med guldkorn og lækkert musik.

Dryp er blevet til på baggrund af flere forskellige ting:

  1. Glæden ved at kunne få lov til at fordybe sig i Guds ord.
  2. Glæden ved at der er så mange kristne bands som ønsker at arbejde med Gud som chef.
  3. Ønsket om at dele ud af tanker, erfaringer og viden.
  4. Frustrationer over hvor svært det kan være at sætte tid af til Gud.

Navnet Dryp kommer af at programmet gerne skulle være et ugentligt, forfriskende dryp af tanker til eftertanke, ny viden og opmuntring. Dryp er også tænkt som dråber af vand på et tørt sted. Vores hverdag bliver så hurtigt fyldt af ligegyldige ting, som udtørrer vores forhold til Gud, vi har brug for dråber af hans kærlighed og Ord.

Der kunne skrives mangle flere ord om programmet, men i virkeligheden forklarer det sig selv meget bedre, så sæt en time af din onsdag af og lyt til Dryp her på siden.


Morgen Radio

morgenEr du en af dem som står op med solen, eller er du en af dem som modvilligt må adlyde alarmen når den ringer, så hjælp dig selv til en god morgen sammen med vores morgenradioværter.

Hver morgen mandag-fredag, fra 7-8 sender vi Morgenradio. Programmet som giver en god mulighed for at starte dagen på den gode måde. Her serveres oplæsning af et kapitel fra det Ny Testamente, en andagt, nyheder, morgenhumor og en masse god musik.

For dig, som kan få lov til at sove lidt længere, har vi lavet en aftale med vores morgenradioværter om, at optage deres program så du kan høre genudsendelsen fra 8-9.

Vi vil så gerne have, at din morgen bliver lidt bedre;)


Munter Mandag

munterMunter Mandag er programmet for dig som har lyst til en blanding af god musik, hygge og snak om livet som kristen.

Vi har et ønske om at sætte Gud i rampelyset, men vi ved også, at det nogle gange kan blive en smule langhåret eller svært at forstå, så i Munter Mandag har vi besluttet at se kristenlivet fra et positivt perspektiv, og vi vil på den måde forsøge at gøre nogle af de nogengange lidt tunge emner spiselige:)

Programmet bliver ikke mindre muntert af at være spækket med konkurrencer, funny facts og en masse lækkert kristen musik.

 

vaerterne

Hvorfor?

"Jeg synes MM er fedt fordi det er en anerledes måde at komme ud med det kristne budskab på. Det er også fedt, fordi vi bare hygger og har det super sjovt, når vi laver det." - Steffen Iversen, vært på Munter Mandag.

"Jeg kan godt lide at lytte til MM, fordi de tager relevante emner op og giver dem en munter vinkel. MM henvender sig til lytterne, og man føler sig mere end velkommen til at komme med input til udsendelsen. Værterne har ofte en sjov kommentar til, hvad der er sket i ugens løb, og det hænder, at en joke finder vej ud i højtalerne. Alle udsendelserne indeholder en konkurrence, hvor man kan vinde gode og aktuelle CD'er, og vinderen udtrækkes af den vidunderlige tilfældighedsgenerator. Programmet er en skøn blanding af sjov og ballade og det mere alvorlige, som en andagt. Alt i alt nyder jeg at lytte med, når der sendes MM, og der er altid en fantastisk måde at starte ugen på." - Annika Franks, Lytter.

 

Tak Til

Forlagsgruppen Lohse (www.lohse.dk)

Naxosdirect (www.naxosdirect.dk)

Krifa (www.Krifa.dk)

For at udruste os med gode og lækre præmier til vores lyttere.


Ugeprogram

Der er masser af lækker musik hele ugen. På alle hverdage kan du bl.a. høre morgenradio fra 7:00-8:00, og genudsendelsen fra kl. 8:00 Du kan se hele programmet her:


Back to top
Back to top