Om KNR

om kristennetradio
Kristen Netradio

Kristen NetRadio er startet af Kristen LokalRadio i Århus (Læs mere på www.kristenlokalradio.dk), på baggrund af en drøm om at skabe et landsdækkende kristen radiomiljø for unge.

Der er så meget godt kristen musik, rundt i verden, og rigtig mange kristne danskere kender ikke til de muligheder de har for at høre netop deres yndlingsgenre med et kristent budskab.

Musik som budbringer

Vi har et ønske om at promovere den kristne musik. Musik taler til vores følelser, og det kan derfor noget som en tekst eller en taler ikke kan, derfor er det så vigtigt, at vi lærer hinanden at lytte til musik som har et klart og godt budskab.

Kristne musikere er prædikanter, på 3-5 minutter kan de give opbyggende forkyndelse igennem deres musik. Vi kender alt for godt til, at det nogle gang kan være svært at åbne sin Bibel, få bedt en bøn eller i det hele taget komme i kontakt med Gud, i de tilfælde kan det være rart og mere overskueligt at sætte et stykke musik på.

Vi ønsker at være en radio med fokus på Jesus, og derfor spiller vi udelukkende musik fra kristne kunstnere. Derudover bliver der dagligt spillet 3 minutters andagt af Pastor Bob Beeman og indtalinger af bibelvers fra både det Ny og Gamle Testamente.

Vi håber du vil lytte med...

Back to top
Back to top